• 59
    taraftarımızın 5 e 2 top kapma ile birlikte anlamsız şekilde dalga geçtiği bir antreman yöntemidir. dünya üzerinde futbol oynanan bir çok yerde koşu, açma germe sonrası toplu antremana geçiş ayak tenisi veya 5 e 2 top kapma şeklinde başlar. bu bayrampaşa'da amatör takımda oynayan 10 yaşındaki çocuk için de böyledir manchester cityde oynayan bernardo silva, de bruyne için de böyle. bazen bu antremanlar geliştirilmiş bir şekilde direkt hedef antreman olarak da toplu antremanın hazırlığı değil ta kendisi olurl.

    mesela şurada ozan muhammed kabak takım arkadaşını rencide ettiği sırada 5 e 2 top kapma antremanı yapılıyor. evet liverpool galatasaray değil 5 e 2 top kapma yapıyorlar. https://twitter.com/...817082549841921?s=21

    takım ne zaman tökezlese alaycı bir üslupla ayak tenisi, 5 e 2 top kapma gibi entryler giriliyor. bu antremanların ne kadar faydalı olduğunu ve ne işe yaradığını en iyi futbol oynayanlar bilir. dünya üzerinde futbol oynanan her yerde de mutlaka düzenli olarak yapılır bu 2 antreman. ancak sadece galatasaray taraftarı tarafından mevzu yapılıp alay konusu olmaktadır.

    mancini, riekerink tudor falan yakar top, toplu kuka, 9 aylık falan oynatıyordu zaten değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın