• 916
    öyle bir sezon ki adını koymaya isimler yetmiyor.

    alaattin çakıcı sezonu
    jean-claude billong sezonu
    marafona & babacar sezonu
    serdar tatlı sezonu
    servet yardımcı sezonu vs vs.

    şike sezonu falan hikaye. bu sezon* dönen tezgah çok büyük. ligin başlarında beşiktaş’a ekstra puan aldıran, kendilerinin inanmadığı seriler yaptıran arda kardeşler, bahattin şimşek, ali şansalan, alper ulusoy gibi hakemleri son haftalarda büyük maçlarda neden hiç görmedik mesela? (isimlerini unutacak kadar görmedik) son haftalar mete kalkavan, cüneyt çakır, fırat aydınus, abdulkadir bitigen üzerinden döndü hep. bu organize bir yapılanmaya sadece ufacık bir örnek.

    beşiktaş’ın son düzlükte tamamen tökezlemesine neden olabilecek en kritik iki maçı alanyaspor ve hatayspor maçıydı. bu maçlarda çok tartışmalı goller ile 6 puanı geçtim +10 averaj yaptılar.

    her figürana yeri geldiğinde gereken rolü oynattılar.

    beşiktaş kollandığı her maçtan sonra bilerek ağladı, algı yaptı. her şeyin farkında onlar da. hatay’a 7 atmış adam 10 gün sonra malatya maçına averaj algısı falan yaptı.

    bazen konuştukça, okudukça, yazdıkça abartabiliriz ama bu sezon o sezon değil. beşiktaş’ın kollandığını baştan beri görüyorum, söylüyorum, hissediyorum. ligin ilk haftası trabzonspor beşiktaş maçıyla başladı. ligin başlarından itibaren bu işin farkında olan yazarlar da hep yazdı burada. bu sene beşiktaş lehine yapılan çifte standart herhangi bir takımın 5-10 yılda kollandığı maç kadar vardır gerçekten aklım almıyor hala.

    zaman geçtikçe unutuyoruz, önemsemiyoruz, sadece son maçlar aklımızda kalıyor ama bu sezonun maçlarını hiçbir zaman unutmamalıyız. hep gündemde tutmalıyız.

    bu işin hukuki yolla açığa çıkacağına dair hiç umudum yok. hangi parti iktidar olursa olsun büyük camiaları bu kadar ciddi bir şekilde karşısına alamaz. yani 3-5 sene sonra kalkıp beşiktaş’a sen şikeyle şampiyon oldun kupanı alıyoruz demeyecektir kimse. ama vicdanı, onuru, galatasaray sevgisi, adalete inancı olan her yetkilinin bu işi sonuna kadar araştırması, gündemde tutması, haklı algı yönetimini yapması lazım. lütfen birileri bu işin üstüne gitsin. böyle bir konumumuz, gücümüz olsa sadece buradan binlerce taraftar çıkar bu işin üstüne gidecek, keşke biz yapabilsek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın