• 912
    bana göre türkiye süper ligi 2020/2021 sezonunun adıdır marafona & babacar. hatta aboubacar/billong sezonu da diyebiliriz. yıllardır zalad üzerinden galatasaray’a iftira atan jimnastikçilerin ömür boyu unutturamayacakları bir utanç sezonudur. sinsi serdar tatlı, sukuletiç ve utanç nukan da (atınç nukan mı demeliydim) unutulmamalı.

    daha önce de yazdım, türkiye’de şampiyon olmak umrumda değil. benim için asıl hedef avrupa şampiyonluğudur. o nedenle dünkü sonuçlara fazla üzülmedim. çünkü biz şampiyon olsaydık marafona/babacar ve aboubacar/billong unutulacaktı. halbuki şimdi sonsuza kadar bu utançla yaşayacaklar. galatasaray’ın anasının ak sütü gibi helal olan 1992/1993 kalli dönemi şampiyonluğuna pislik atan iftiracı kuşlar familyası, hem uefa ve cas onaylı şike sezonu hem de marafona/babacar sezonu nedeniyle ilahi adalet tarafından rezil rüsva edilmiştir. bunların başka bir açıklaması yoktur.

    keşke içimden gelerek bu bayram günü jimnastikçileri kutlayabilseydim. ama bu benim değil onların ayıbı. ayıplarıyla azalıp biterler umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın