resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 4529
    şampiyonluğun gitmesine sebep olan futbolcudur. net oğlu net.

    insanlar tutturmuş bir trabzon örneği. iyi o halde, ben de bir örnek vereyim; ligin ilk yarısında beşiktaşa 2-0 kaybettiğimiz maçta maçın son dakikalarında karşı karşıya gol kaçırdı. yüzde yüzlük gol pozisyonuydu, onu atsa 1 farkla yenilmiş olacak ve sene sonunda ikili averajı elde etmiş olacaktık.

    son 2 maçta oynatılması apayrı bir skandaldı. fatih hocanın, kendisini efsane yapan inadı maalesef bu sezon şampiyonluğu kaybettirdi bize. sırf "emre'yi kazandım" demek için oynattı. denizli maçında emre akbaba moral bulsun diye penaltıyı kullandırdı. o rezil penaltı yüzünden ilk yarıyı 3-0 önde kapatma şansını elimizle ittik. ilk yarı 3-0 bitse denizli maçı farka giderdi, bugün averaj bizde olabilirdi.

    malatya maçını saymaya gerek bile yok. yine hoca emre'yi kazanmak için arda ile birlikte 11'e koydu. emre de arda da varlık gösteremedi, çöpe giden bir 45 dakika ve yenilen gol. ikinci yarı ıkına ıkına 3 gol attık, hiçbir işimize yaramadı maalesef.

    nitekim, hocanın akbaba'yı kazanma ısrarı önümüze gelen şampiyonluğu beşiktaş'a hediye etmemize neden oldu. bu duruma acayip üzgün ve kırgınım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın