• 10
    her ne kadar dezavantajlı durumda maçlara başlasak da ligin son maçı ve sonunda kupa olması nedeniyle kendimi şampiyonluğa baya inandırmıştım. yani galatasaray winnerlığından bahsediyoruz. özellikle ligimizin kralı bizdik, bizim yarışta olduğumuz bir finali başkası alamazdı. ee sonuçta 7-8 averaj geride de değildik hem biz iç sahada oynuyorduk, rakibimiz ise deplasmandaydı. haliyle 3 averaj makul gelmişti, kapatılabilirdi. ben zaten şampiyonluğun averajla geleceğine inandığımdan 5-6 farka çok şartlanmıştım. özellikle başlayan ilk on bir ve ilk yarıyı 0-1 geride kapatmamız beni gerçekten büyük hayal kırıklığına uğrattı.

    hiç öyle biz zaten şampiyonluğu çok önceden kaybetmiştik modunda falan değilim. 15 mayıs 2021 göztepe beşiktaş maçında beşiktaş'ın yedek kulübesine dikkatli bakanlar bu dediğimi daha iyi anlayacaktır. şampiyonluk verdiğimiz takım bu beşiktaş futbol takımı. bu sezon için çok keşkemiz var:
    beraberliğe yetinmeyip kaybedilen puanlar, daha fazla atmamız gerekirken rölantide tamamlanan maçlar, hatalı kadro ve taktik tercihleri vs. baya bir var anlayacağınız. özellikle koca 40 maçlık sezonu puan bile değil iki gol farkıyla kaybetmek gerçekten çok üzücü oldu ve haliyle baya da koydu. sayabileceğim çok fazla x faktör var ancak özellikle averajla kaybedilen bir şampiyonluğun en önemli x faktörü bence hatayspor'du.

    neyse lafı fazla uzatmayalım, olay taze ve dertleşecek çok zaman var inşallah. ancak ben özellikle euro 2020'ye kadar bu kaybedilen şampiyonluğun etkisinden zor kurtulurum. çünkü her yerde beşiktaş ve sergen yalçın güzellemeleri duyacağız. yani işin özeti baya üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım. ben bunun acısını birkaç gün sonra daha kötü hissedeceğimizi düşünüyorum.

    düzeltme: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın