• 50
    açıkçası aylardır gözüme batan bir yazardı ve bugün yazdıkları itibariyle eminim ki fatih terim’e düşmandır. prandelli paklayabilir kendisini.
    düşman olduğunu düşünmemin sebebine gelirsek, öyle ya da böyle yakın olduğumuz bir şampiyonluğu kaçırdık hatta bana sorarsanız hafta içi kaçırdık. geçtiğimiz salı oynanan denizli maçı bizim tek atımlık barutumuzdu. orada en az 5 fark atmamız gerekiyordu benim düşünceme göre ve atamadık. şampiyonluk da orada kaçtı. bütün bunları bir kenara koyarsak kaç yaşına gelmiş emre akbaba topa vurmayı bilmiyorsa, fatih terim’in ne suçu var? hatay’ın stoperleri maç boyu yürüyüp hatay’a 7 yediriyorsa fatih terim’in ne suçu var? bir de bir soluklan, sigara iç, kafana soğuk su vur. motoru soğumadan başlamış fatih terim konuşmaya. umarım fatih terim verdiği sözü bozup istifa eder, cidden hak ettiğini bulur bu tarz taraftarlar. adam 6-7 ayrı başlık altında fatih terim konuşuyor, normalde “format” gerekçesiyle entry silen yönetim alakasız başlıklarda fatih terim ile ilgili entrylere tahammül ediyor. ben cidden galatasaray sözlük’ü sorgulamaya başladım bu aralar. zamanında fener’e, beşiktaş’a hakaret ettiğim gerekçesiyle entrylerim silindi ve eski hesabım da tahminimce o istatistik yüzünden uçuruldu hatta uçurulduğum entryde de abdullah avcı ile alay etmiştim. :d bunlara format var, malatya kalecisinin başlığında fatih terim konuşana format yok.
    bastian’a dönecek olursak, şuan “ben demiştim.” hazzı yaşıyor. yaşasın, gün onun günüdür. onun eline ne geçtiğini ise ben çözemiyorum. şampiyonluk kaçmış, adam hala burada şov yapıyor. kardeşim bu kadar biliyorsun madem, alternatif hocan kim?
    adam bütün sezonki negatif halini galatasaray sözlük’teki her başlığa yaymış durumda. eminim ki başka hoca gelse, prandelli zamanı gibi dörder dörder her hafta yesek orada da negatif enerjisini yayacak. tüketim toplumunun ürünü resmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın