• 394
    geçen salı günü küçük çaplı bir mucize gerçekleştirerek şampiyonluk şansımızı bu maça kadar getirebildik. ancak hala şansımız rakibimiz beşiktaş'a göre çok düşük.

    bir mucize daha gerçekleşir mi bilmiyorum ancak çok fazla gol atmamız gerekecek olan müsabaka zira beşiktaş'ın göztepe karşısında rahat kazanacağını düşünüyorum. ilk 11'e bakınca da babel dışında direkt gole katkı edecek oyuncumuz yok gibi. belki emre akbaba var ancak o da genelde orta sahaya yakın oynatılıyor ona rağmen ceza sahası içinde tek vuruşlarda golü bulabiliyor. halil'i ilk izlediğimde hiç beğenmemiştim ancak sonradan yüzümü öyle bir kara çıkardı ki tepeden tırnağa modern bir santrafor tanımı oldugunu sahada gösterdi ancak bitiriciliği hala yetersiz. erken gol bulabilirsek yedekten gelecek oyuncularımız maçı koparabilir, o bakımdan cıkan ilk 11'in bazı avantajları da var diyebiliriz.

    şampiyon oluruz olmayız ancak şunu görmek bile beni mutlu etti, herkes haftalar önce besiktas'ı şampiyon ilan ederken gelinen şu noktada dosta güven düşmana korku verdik. biz bitti demeden bitmez geyiğinden ziyade galatasaray isminin oralarda olması bile rakip taraftarları, camiaları tedirgin etmeye yetiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın