• 3676
    15 mayıs 2021 göztepe beşiktaş maçında 2-0 bile galip gelse şampiyon olmasına kuvvetle muhtemel yetecek takım. ancak hem kendi yöneticileri hem trolleri öyle bir kışkırtıyor ki gerek göztepe gerekse galatasaray'ın rakibi malatyaspor camiasını; bu maçta normalden de çok zorlanmaları muhtemel.

    kaldı ki ipler bu kadar kendi elindeyken galatasaray 33 - malatyaspor 0 şeklindeki montajın peşine düşen, göztepe teknik direktörüne o kulübe sonradan transfer olmasına rağmen zamanında malatya'da teşvik aldın diyen, zamanında kendisine ulaşamayınca karısına küfürler yağdırdığı topçudan medet uman, maçtan bir gece önce bizim stadın 1 km açığına gelip "zaladlar tofaşlar" diye pankart açan bir camia için oynayacaklar bu akşam.

    kısıtlı, eksik ve yetenek tavanı çok yüksek olmayan bir kadroyla güzel bir iş çıkardılar 2020-2021 sezonunda. en olmadık yerde en olmadık sakatlarla kadroları iyice eksilince son "3 haftada 4 puan yeter"den son maçı kazanırsak yetmeyebilir mi acaba? noktasına geldiler.

    bu sezon şampiyonluğu kaybedeceklerse de dangalak camiasının son haftalarda rakipleri sebepsiz yere kışkırtması yüzünden kaybettiği puanlarla kaybedecekler. hakemler konusunda elbette göze batan şeyler var ama bu ligin düzeni böyle, asıl amacı kupanın üç takım arasında dolaşması. ebedi secere dökülse kimse kimseden alacaklı çıkmaz. üçü de şampiyonluk kovalayan ve üçünden bir tanesinin şampiyon olacağı şekilde bir lig isteyen bu takımları bir şekilde birbirinden ayıran şeyler olması çok süpriz değil...

    arena'da yedikleri küskü, bülent uslu'nun "kişi başı 20 bin euro prim" diye çıldırttığı karagümrük'ün zaferinden sonra bugün de formalite maçına çıkan göztepe bir çelme takarsa troller bu işin hesabını verir mi?

    hiç sanmıyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın