• 861
    2020 2021 türkiye süper ligi sezonunda çok fazla hikayesi olan takım galatasaray'dır. bu hikayeler şampiyon takımlardan çıkar, tıpkı 14 mayıs 2006'da olduğu gibi her günümüz bir olayla geçti.

    sene başında arda turan'ın geri dönüşü. fatih terimle barışması.
    tt arena zemini kavgası. yağan kardan sonra berbat olan zeminimizin ardından içerideki maçlarda oyunumuzun düşmesi, tüm bu kavgaların sonucunda younes belhanda'nın takımdan kovulması.
    kulislerde dolaşan haberlere göre mustafa cengiz'in fatih terim'i göndermeye çalışıp eline yüzüne bulaştırması, ultraslan soytarılarıyla iş birliği yapıp puan kayıplarının en yoğunlaştığı dönemde hocayı yemeye çalışması.
    emre akbaba'nın 21 nisan 2021 galatasaray trabzonspor maçı ve 28 nisan 2021 galatasaray konyaspor maçında attığı son dakika golleri. bu goller için şampiyonluk golü olabilir dedikten sonra taraftarın hadi lan oradan demesi. 11 mayıs 2021 denizlispor galatasaray maçında penaltı kaçırarak olayı bambaşka bir yere getirmesi.
    mostafa mohammed'in 14 şubat 2021 galatasaray kasımpaşaspor maçında balçık zeminde attığı penaltı öncesi penaltı noktasını temizleyen marcao ve onyekuru. ikonik bir andı.
    galatasaray stadyumunda şampiyonluk kutlamasına gelen beşiktaş taraftarları. skor 1-1 olduktan sonra arena'da yankılanan "şampiyon beşiktaş sesleri..." 8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçında arda turan golünü attıktan sonra bu kişilere gidip bağırsanıza şimdi dercesine el hareketleri...
    fatih terim'in gayet makul bir şekilde 8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçında beşiktaş kazanırsa kenara çekilir alkışlarız söylemine, beşiktaş başkanı ahmet nur çebi'nin görülmemiş bir derecede ukalalık yaparak "alkışlayacak tabi, başka ne yapacak ki?" çıkışı. bu çıkışının ardından fatih terim'in kendisine güzel bir hayat dersi vermesi. son 2 hafta yaşadığı korku yüzünden mobese kamerasına bile ağlaması.

    say say bitmiyor arkadaş, neler sığdırdık bu sezona biz.

    kimsede bu hikayeler yok. beşiktaş kısıtlı kadroyla şampiyonluk kovaladı, sakatların olduğu dönemde yarışta kaldı denebilir en fazla.
    fenerbahçe'ye bir hikaye bile yazamazsın. takım bile olamadılar.

    şampiyonun hikayesi olur, şampiyon olmayı biz hak ediyoruz. olacaaz da! *

    #23
App Store'dan indirin Google Play'den alın