• 42452
    "ben bu takımın düşmesini hiç beklemiyordum, inandım takıma, çok şükür 3 hafta seri yaptılar ve şimdi matematiksel olarak sorun yok."

    "biz şampiyonluğu zorlayan, her kupayı zorlayan takım olmaya devam edeceğiz. bir bir şirketiz, oyuncu satmak ve avrupa'ya sürekli gitmek önceliğimiz, istikrarı korumamız önemli."

    "kulüplerin, türk ticaret kanunu'na bağlı olarak, anonim şirket olarak yönetilmesi gerektiğine inanıyorum. dernek olarak mbappe'yi getirdiniz. çekleri yazın, euro-dolar hiç fark etmez. 1 ay sonra da istifa edin, sizi bağlayan hiçbir şey yok."

    "sosyal medya özellikle futbolda çok kirli bir alan oldu. başakşehir 7 yaşında, sosyal medya olarak büyük çınarların yanında çok daha küçük ama benimle ilgili bile sosyal medyada olumsuz şeyler çıkabiliyor."

    "var bizim hayatımızda olmazsa olmazdır. maksimum fayda, minimum zarar. artık ofsayttan gol kaldı mı? eskiden camialar birbirine girmez miydi, camialar yıkılmaz mıydı? artık var'sız hakemlik yok, bunu bilin."

    "kesinlikle yabancı sınırına karşıyım. yasaklardan çok, federasyon ve kulüpler birliği'nin farklı çalışmalarıyla insanları yerliye teşvik etmemiz lazım."

    "lille'de burak yılmaz ezber bozuyor, hepimizin gururu. zeki, yusuf, gururlarımız. 3'ü de alnından öpülecek kadar iyi bir iş yaptı. cengiz, çağlar, diğerleri... ben yabancının yasaklanmasının doğru olmadığını düşünüyorum."

    "demba ba saygı duyduğumuz bir oyuncu ancak son dönemde, 10-11 haftada psikolojik ve mental olarak düşüktü. hoca da teknik olarak böyle bir karar almak istediğini söyledi, saygı duyduk, kendisiyle vedalaştık. yaptığı paylaşımlar nedeniyle de benden özür diledi."

    göksel gümüşdağ
App Store'dan indirin Google Play'den alın