• 231
    iki kez elimize geçen fırsatı teptiğimiz; ancak işi zora soksak da son bir şansımızın olduğu maçtır. gerçekten karmaşık duygular içerisinde bırakıyor insanı. beşiktaş maçında son 20 dakika anlamsız şekilde oyunu rölantiye almayıp sersemlemiş rakibin üzerine gitsek bugün averaj hesapları yapmıyor olurduk. keza aynı şekilde denizli gibi bir rakibe karşı daha istekli, dikkatli olmamız gerekirken istediğimizi bir kez daha alamadık.

    yani bu maçın sonucuna göre napalım bu kadar oldu diyebileceğimi sanmıyorum. çünkü o fırsat son iki haftada iki kez elimize geçti.

    ancak çok paniklemiş, gerilmiş bir beşiktaş var karşımızda. beni de umutlandıran bu oluyor. yoksa iş averaja kalacaksa istediğimiz skoru alabileceğimiz konusunda şüpheliyim. ancak beşiktaş tam bir haftadır kendini dibe çekiyor. hocasıyla, başkanıyla, taraftarıyla bunu başardılar. çıkıp galibiyetimizi alalım; gerisini düşünmeyelim demek yerine sadece bizim maça veya geçmişe odaklanarak kendilerine gol attılar.

    karagümrük maçı bitiminide çöken, ağlayan futbolcular; maç sonu teknik direktörlerinin umutsuzluğu ve yöneticilerinin kendilerine güvensiz demeçleri de tuzu biberi oldu.

    neyse yarın ola hayrola diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın