• 3166
    bir galatasaraylı olarak anlayamadığım bir panik haline girmiş bir topluluk. takımları hala lider olmasına ve kazandıkları takdirde bizim 3 gol daha fazla atmamız gerekmesine rağmen hepsi bizim şampiyonluğumuza bizden daha çok inanıyorlar. onlara fener taraftarı da katılıyor ve onları gördükçe neşelenip iyi ki galatasaraylıyım diyorum kendime.

    eğer avantajlı olan biz olsaydık şimdi yine rahat bir şekilde şampiyonluğu bekliyor olurduk. şu an yaşanan şeylerin hiçbiri yaşanmıyor olurdu. yorumcular ve taraftarlar bu sene galatasaray'ın nasıl şampiyon olduğunu falan konuşuyor olurlardı ki avantaj bizde olmamasına rağmen bu şekilde konuşuyorlar.

    şu anki durumun bir anda sürpriz olarak ortaya çıkması her şeyi daha da keyifli hale getiriyor. bizim için şampiyon olmak artık pastanın üstündeki çilek gibi bir şey. beklemiyorduk ama fırsat bir anda ayağımıza geldi. bize fenerbahçe ve beşiktaş taraftarını böyle korkarken görsek de yeter. bütün yıl kendi büyüklüklerinden bahsedip bahsedip son hafta bir anda asıl büyüğün kim olduğunu hatırladılar ve ağızlarından çıkan her söz ayrı bir keyif veriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın