• 3666
    2020-2021 sezonunu tahminim ve isteğim o ki üçüncü tamamlayacak takımdır. inşaallah bu hafta göztepe’ye mağlup olacaklar. biz ve fenerbahçe’nin de galibiyet alması ile sezonu üçüncü tamamlayacaklar. bu travma da zaten bunlara en az on sene yeter.

    normal şartlarda hiçbir iddiası olmayan göztepe’yi yenerler derim ama bu son haftalardaki süreci yönetim ve teknik heyet olarak çok kötü yönetiyorlar. anlamsız yere herhangi bir mağduriyetleri yokken olayları çok fazla saha dışına çektiler. bugün başkanlarının yapmış olduğu açıklamalar bile çok komik. yahu sen beşiktaş amigosu musun yoksa troll müsün? galatasaray cephesinden hiç göztepe ile ilgili menfi ya da müspet açıklama var mı da sen malatya’yı itham ediyorsun? herkes çıkacak topunu oynayacak. şampiyon olursanız tebrik ederiz. yeni sezona hazırlanırız. ne bu telaş? bu telaşın bir tek sebebi var: takımlarına güvenmemeleri.

    bu sezona iyi başladılar, çok fazla ciddiye alınmamaları ve hakemlerin de desteği ile bir yere kadar geldiler. ama sezonun son bölümünü psikolojik anlamda çok kötü yönettiler. bu da onlara pahalıya patlayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın