resim
Ümit Öztürk
Görev:Hakem
Yaş:-
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 273
    10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçında vara gidip izlediği pozisyonda penaltı çalmadığı için 2.5 senedir galatasaray maçına verilmeyen hakem.

    bu sezon alper ulusoy denizli beşiktaş maçında* vara gidip n'sakala'nın rakibin ayağına basmasını görmesine rağmen penaltı vermedi. daha sonra aynı sezon içinde antalya maçına* atandı josef'in dirseğine faul bile çalmazken veysel'i komik bir kararla 2. sarıdan attı. yetmedi kayseri maçına* var olarak atandı dünyanın en komik penaltısını iptal ettirmedi.

    galatasaray'ın rakiplerinden eksik olduğu nokta bu. bizim lehimize hata yaptığı söylenen adam 2.5 yıl maç alamazken aynı hatayı rakibe yapan çatır çatır maç alıyor, her maçında hata yapmaya devam ediyor ama kimse konuşmuyor.

    alper ulusoy beşiktaş maçı almaya devam edecek, mete kalkavan beşiktaş maçı almaya devam edecek, ali şansalan beşiktaş maçı almaya devam edecek çünkü galatasaray medyası ve taraftarı aşırı objektif olduğu için sadece sahaya bakar. şimdiden uzay takımı beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlamak için entryler depolayanlar, tweetler hazırlayanlar vardır eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın