resim
Emre Akbaba
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 4463
    hala ve hala sadece 11 mayıs 2021 denizlispor galatasaray maçında kaçırdığı penaltı için eleştirildiği düşünülüyor sözlükte. bu en az emre'nin gösterdiği vasat altı performans kadar şaşırtıcı bence.

    emre'nin kaçırdığı penaltıdan ziyade oyunun içinde yirmi dakika adını duymamak beni rahatsız ediyor. belki olur de çıkar bir yerde gol atar diye sahada varlığı sıfır olan bir oyuncuya katlanıp üstüne takımın bütün düzenini bozmasına seyirci kalmak beni rahatsız ediyor.

    akbaba'yi 11 oynattigimiz hiçbir maçta iyi oynadığını hatırlamıyorum. hatta genelde maçtan çıkan oyuncular arasında oluyor. çünkü takımın oyununa katkısı sıfır. emre'yi oynatinca mecburen orta sahayı sadece iki kişi ile kuruyoruz, bir de üstüne orada eksik oluyoruz çünkü bilin bakalim emre'de ne yok? evet orta saha oynayacak bir oyuncunun hiçbir özelliği yok.

    e tamam hücum oynasın gol atsın diyoruz, adam geçme yok. şut yok. dripling yok. ne var yahu bu adamda, ne var? kusura bakmayın galatasaray mevcut kadrosu belki bir gol atar diye 90 dakika boyunca takımın herhangi bir aksiyonuna katkısı sıfır olan hayalet bir oyuncuyu kaldıramaz, kaldıramıyor da. neymiş efendim son dakikada iki gol atmış. sağolsun, allah razı olsun doğru zamanda, doğru yerde olabildiği için. sinan gümüş'ün çok daha iyi performanslarını hatırlıyorum.

    bu adamın 11 başlayıp iyi oynadığı bir maç hatırlamıyorum. sonradan giriyorsa girsin. yorulmuş, dağılmış savunmaya karşı iyi koşu yapar, aralara girer gol atar ama diri ve yerleşimi doğru bir takıma karşı emre'nin topa dokunması imkansız. dokununca da zaten ya kaybediyor ya da yanına veriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın