resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1241
    fazla değil 2007-2008 sezonuna dönüyoruz. feldkamp, bir sivas maçının 72. dakikasında arda'yı oyundan alıyor. arda yedek kulübesine oturmadan, doğrudan soyunma odasının yolunu tutuyor ve giderken de yanından geçtiği feldkamp'a el hareketleri yapıyor.

    feldkamp'tan sonraki skibbe döneminde altay maçının son 20 dakikasında ümit karan çıkarılıyor. ümit karan skibbe'ye ve yardımcı antrenör burak dilmen'e formasındaki teri gösterip, oyundan alınmaması gerektiğini söyleyip tepki gösteriyor.

    daha geçen sene hamburg maçında teknik direktörümüz bülent korkmaz 55. dakikada lincoln'ü çıkarınca yine kıyametler kopuyor. lincoln yaptığı el hareketiyle hocasını adeta tersleyerek, soyunma odasına gidiyor.

    peki düne geliyoruz. rijkaard, atletico madrid ile oynanan maçın 35. dakikasında caner'i çıkarıyor. peki futbolcudan varmı bir tepki, el kol sallama falan? yok. hani nerde o meşhur ''caner'den rijkaard'a tepki'' başlığındaki gazete manşetleri? onu da göremiyorum.

    işte dün ben bu adamın teknik direktörlüğünü, herşeyi bir kenara bıraktım. aldığı sevgiye saygıya hayran kaldım bir daha. iyi ki var, iyi ki başımızda. yolun açık olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın