• 82
    mevcut konjonktürden dolayı türkiye’ye yatırımcı geleceğini sanmıyorum ama ola ki geldi salzburg’un hegemonyası gibi hegemonya kurar bu ligde.

    biz dahil takımlar inanılmaz kötü yönetiliyor bu ligde. ajax’ın, salzburg’un 2-3 katı bütçelerle rezil top oynanıyor. paramız yok diye ağlayan beşiktaş bu adamlardan daha fazla harcıyor. avrupa’da aldığından 2 kat fazla maaş alıyor burada futbolcular.

    en makul transferimiz dediğimiz emre kılınç bile ederinin iki katını kazanıyor. beşiktaş ligi tanıyor diye nsakala ve wellington’a milyonluk kontrat verdi, avrupa’da benzeri kalite adamlar 300-400 bine oynuyor. fenerbahçe’nin mert hakan’a, cisse’ye falan verdiği paralar inanılmaz. 30 yaş üstü kaliteli oyuncuları takıma doldurup temposuz pozisyon oyunu oynatan avcı takım kurucu hoca olarak anılıyor.yerli hocalar menajerlerle beraber takımları soyup soğana çeviriyorlar.

    bu sene şampiyon dahi olsak biz de kötü yönetiliyoruz. hala 2 milyon euro maliyetle etebo kiralıyor, devre arası yedlin’e milyonluk kontrat veriyoruz. üstüne ligin seviyesi diye birbirimizi kandırıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın