• 24
    hâşâ buna gerginlik demeyelim de; ilahi adalet, yüce allah'ın hakedene hakkını vermesi diyelim. bunlar 2006 senesinde elle kolla ofsaytla goller atıp maç kazanıyorlardı. böyle böyle son haftaya lider girdiler. sonra da malum denizli faciası yaşandı.

    2011'de şike yaptılar, bunların sponsoru olan tff başkanı da fener'in puanları silinse dahi şampiyonluk yarışına ortak etmek için süper final'i ortaya çıkarttı. son haftada da fenerbahçe-galatasaray maçı ayarladı. sonuç... kadıköy'de galatasaray şampiyonluğu*.

    size şunu söyleyeyim, fenerbahçe'nin hâlâ beli doğrultamamasının tek bir sebebi var. o da 2011 yılında şike yaparak trabzonspor'un hakkını yemesidir. o günle yüzleşmek yerine hâlâ yok fetö, yok kumpas, yok şike sahaya yansımamış falan diyorlar. adam gibi cezalarını çekmek varken hâlâ sürünüyorlar böyle işte. hele bir küme düşürülüp 2011 şampiyonluğunun trabzon'a verilmesini kabul etsinler iddia ediyorum o zaman kendilerine gelecekler. yoksa bu kafayla bir 7 sene daha kupa göremez bunlar*.

    işte bu yaşananların hepsi ilâhi adaletin bir yansıması. yoksa hâşâ gerginlik falan yok yani*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın