• 624
    maç sonu futbolcularımızın açıklamalarına bakarsak bize 15 mayıs 2021 galatasaray yeni malatyaspor maçı'nda 2 fark yetecek diye düşünürsünüz. hiçbirinden bu maçta daha çok gol atmalıydık diyen olmadı. fark lazımdı farklı bitirdik mutluyuz diyen var*. futbolcularımızın bu maçta ne kadar çok gol atması gerektiği bilincinde olmadığına inanıyorum maalesef.

    hatta maç 0-2 iken bazı pozisyonda bizimkilerin pas atabilecekken kendi kendine pozisyonu laubali şekilde harcadığı anları da gördük maçta.

    maalesef futbolcularımız öyle "atabildiğimiz kadar atalım" değil de "2 ya da 3 fark yeter bize ya" ruh halindeydiler.

    bir de ben bu maçta dakikalar tam 49'u gösterince taylan ve gedson'un konsantrasyonunu birden kaybetmesini aklım almadı hiç. o andan itibaren orta sahamız düştü. sonra oyuncu değişiklikleriyle ön hattı yeniledik ama orta sahayı düşünmedik. çok uzun süre orta sahayı kaybettik. emre kılınç oyuna girince yeniden ele geçirdik orta sahayı. ve ömer bayram'ın da taze nefes getirmesi ayrıca itici güç oldu. burada da fatih hocanın hatası vardı. zamanında bizim gördüğümüzü göremedi.

    umarım bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp 15 mayıs 2021 galatasaray yeni malatyaspor maçı'na çıkarız. denizlispor'a karşı bile hücum hattını kalabalıklaştırarak orta sahayı ve oyun hakimiyetini denizlispor'a verdik. ve gol ile cezalandırıldık. yeni malatyaspor'un cezası çok daha ağır olur. orta sahamızı güçlü tutmaya çalışmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın