• 3
    (bkz: 15 mayıs 2021 galatasaray yeni malatyaspor maçı)
    (bkz: 15 mayıs 2021 göztepe beşiktaş maçı)

    iki tane finalin oynanacağı gün ama aradaki fark şu ki biz bize neyin yeteceğini biliyoruz. çıkıp fark atmamız lazım ne olursa olsun. beşiktaş'ın problemi şu ki bizden bir gol haberi aldıkları an beraberlik yetmiyor, beraberliği bozmak için saldırsalar arkada boşluk bırakıp pozisyon verip gol yeme riskleri artıyor. bir gol atarlarsa o bir gol yetecek mi onu da bilmiyorlar 1-0'a yatsalar bizden skor bekleyecekler, farkı açmak için saldırsalar göztepe her zaman riskli takım.

    bir diğer sıkıntıları da biz kovalayan takımız. biz 2 hafta önce zaten bırakmıştık şampiyonluğu tekrar ayağımıza geldi ve olmasak bile deriz ki mücadeleyi bırakmadık kısmet değilmiş ama beşiktaş 2 hafta önce alkış bekleyen takımken şampiyonluğu verirse o zaman yaşayacakları şok fenerbahçe'nin denizli şokundan beter olur.

    üçüncüsü ise teknik adam ve futbolcu bazında ilk 11'inde şampiyonluk görmüş tek adam atiba olabilir beşiktaş'ın *. bizim kadroda ise hoca, muslera, arda, babel, onyekuru, marcao, donk gibi önemli ayaklar hem şampiyonluk stresini yaşadı, hem geriden gelip kazanmayı yaşadı.

    kısacası biz hızlı başlayıp goller bulursak beşiktaş panik olur toparlayamaz, beşiktaş erken bir gol yerse göztepe'den yine toparlanamaz. tek şansları erken şekilde skoru bulup bizden gol haberi gelmemesi. avantaj yine onlarda ama geçen cumartesi saat 20.30'da yüzde 1 olan şampiyonluk şansımız şu an net şekilde yüzde 40.
App Store'dan indirin Google Play'den alın