• 603
    fatih terim’in emre akbaba inadi yüzünden altin tepside önümüze sunulan sampiyonlugu belki de kaybettigimiz mactir.

    kimse bana emre akbaba güzellemesi yapmasin son dakikalarda attigi bir iki golle puan kazandirdigi yönünde. oyunda kalip takimi 10 kisi oynatarak kaybettirdigi puanlara sayin bir zahmet kazandirdiklarini.

    kendisinin kacirdigi penalti sebebiyle takimin momentumu bozulmustur bu aksam. o penaltiyi atsa pelteye dönmüs denizli defansi daha da peltelesecek ve belki de bjk’nin hatayspor karsisinda 7 tane attigi macin bir benzerini yasayarak averajla bjk’nin önüne gececektik 3-0 öne gecmenin verdigi istahla.

    yedigimiz golde de saracchi basta olmak üzere taylan’a da bir iki cift lafim var. saracchi; sikisik ve tehlikeli bölgedeki takim arkadasina sut atar gibi tac atmamayi ne zaman ögreneceksin be yeteneksiz? taylan; son haftalarda bjk maci haric form düsüklügün göze carpiyor. sen de sikisik ve tehlikeli bölgede tekte oynamayi ne zaman ögreneceksin arkadasim? top kontrolün cok iyi degil baski yediginde tekte oynaman gerektigini kafana sokmalisin.

    saka gibi ya inanin sinirim hala gecmedi. emre akbaba su penaltiyi gole cevirse, saracchi - taylan ortakliginda o salak golü yemesek su an bjk ile esit averajda olacaktik. yazik ki ne yazik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın