• 42395
    "rakamlar önümüze gelince, ne kadar önemli olduğunu görüyorsunuz yoksa hayatın olağan akışında yola devam ediyorsunuz. büyük bir rakam tabii. allah'a şükür burada g'ler de fazla, galibiyetler. bunun içine birçok başarı sığdırdık".

    "kariyerimdeki 400 maça çok da büyük başarılar sığdırmak, herhalde türk futboluna, aileme, sevenlerime bırakacağım en büyük hatıra".

    "bu kadar sıkıntıya rağmen, içte, dışta, hala galatasaray en iyi yerlerde, hala ne olursa olsun iddiası var, bence önemli bir şey, böyle düşünmek lazım. çok kolay geçmedi, oyunculara da hak vermek lazım. herkes evinde seyrederken siz deplasmanlara gidiyorsunuz."

    "pandeminin en önemli aktörleri herhalde bizleriz, ümit ederim evde oturup bizi seyredenlere heyecanlı maçlar seyrettirebiliriz".

    "ne bizler, ne oyuncular, ne hakemler için kolay bir sezon olmadı. bu kadar bilinmeyen konuları yönetebilmek, bir yandan pandemi, bir yandan sakatlıklar, bir yandan puan durumları, işin gerilimi, sıkıntısı derken 40 maç bitmek üzere, bu arada da 40 test..."

    fatih terim maç önü

    (bkz: 11 mayıs 2021 denizlispor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın