• 506
    operasyon falan yapılmmaıştır. galatasaray bu sezon pek çok maçta olduğu gibi bu maçın ilk yarısını çöpe atmıştır. berabt oynamıştık. senin berbat oynaman elbette ki hakemin hatalarını meşrulaştırmaz ancak bu ligde her sene hakemler hata yapıyor ve her sene üç büyüklerden biri lehine ya da aleyhine illa ki daha fazla hata yapılıyor. sorunu oralarda aramak yerine asıl soruna odaklanmak gerekiyor. bu sene beşiktaş mı şampiyonluğa daha çok ihtiyaç duyuyor fenerbahçe mi? bence sonuna kadar fenerbahçe. peki neden hakemler beşiktaş'ın önünü kesemiyorlar?

    nasıl bir komplo var ki sadece galatasaray'ı durdurmak üzerine şekillensin bu komplo? tekrar söylüyorum bu sene canı en çok yanan takım açık ara galatasaray'dır. ama galatasaray'ın şu an şampiyonlukltan uzak olmasının birinci sebebi kendi oynadığı futboldur. şu maçı 30 dakikada 2 0 yapmalıydın. en azından o oyunu oynamalıydın. sen oynayamadın.

    bıktım artık hakem konuşmaktan. şampiyonlu kaybeden hakem diyor. git başka sözlüğe orada da diğer takım taraftarları ağlıyor. bu kadar kurguysa her şey her sene niye destekliyoruz bu takımları, niye maçları izliyoruz? salak mıyız biz?

    galatasaray bu sene şampiyon olacak gibi bir futbol oynamamıştır. şampiyon olacak gibi oynayan tek takım beşiktaş'tır; ancak kadro kalitesi ve genişliği bu kadarına izin veriyor işte. tabii nihayetinde iki maç daha var, üzerimize düşeni yaparız sonrası kısmet artık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın