• 502
    2020-2021 sezonunun bizim için kırılma noktası olan maç. maçın ilk yarısındaki görüntü, maçın bir şekilde bize geleceği şeklindeydi. bunu anlayan halil umut meler sazı eline aldı ve maçı ankaragücü'ne verdi.

    önce arda'nın vücudundan seken topa penaltı arkasından da ibrahim akdağ'ın momo'un dirseğine kafa atmasına momo'ya kırmızı verdi. sadece bunlar değil, maçın sonlarına doğru hücuma çıkmak istediğimizde yapılan her faulü devam ettirdi hakem. futbol fizyolojik olduğu kadar psikolojik de bir oyun. oyuncularımız ve teknik ekibimiz de ister istemez buna alet oldular. bu maçı alsak o rüzgarla gideceğimizi bilenler çok güzel bir şekilde engelledi bizi.

    neyse olan oldu artık da, böyle bir maçın fenerbahçe ya da beşiktaş aleyhine olduğunu düşünsenize? 6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçı'nda 2 penaltımız ve serdar aziz'in kırmızı atlanmasına rağmen, her yerde var'dan ofsayt olan golleri iptal olduğu için konuşanlar, var hakemlerine fetöcü diyenler ve bunu maç önlerinde tekrarlayanlar böyle bir maçtan sonra ne yaparlardı.

    bu maç sadece 3 puan olarak kaybettiğimiz bir maç değildi. tamamen düşmanlarımıza kucak açtığımız maçtı. şampiyonluk niye kaçtı diyenlerin bu maça bakması yeterli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın