• 13
    galatasaray'ın branş farketmeksizin herhangi bir maçında aklımdan geçen ve sahadaki insanın da aynısını düşünmesini istediğim slogan.

    işte bu nedenle cool takılan sporcu kardeşlerime saygı duymakla beraber, kaybederken, kazanmaya çalışırken ben nasıl hissedersem takımlardaki herkesten aynısını bekliyorum. bülent korkmaz oluyor kolum sargılı maçı bitirmeye çalışıyorum. felipe melo oluyor sahada basmadık yer bırakmıyor, skoru kabul etmiyor, ismi lazım değili ikinci sarı kartta oyundan attırıyorum. hasan şaş oluyor hiçlikler içinde kazandığım şampiyonluk sonrası ağlayarak sarılacak adam arıyorum. hagi oluyor kazanmak için herkese emir veriyorum. fatih terim oluyor önümdeki kalabalığa "siz şampiyonsunuz, benim gözümde hep şampiyon kalacaksınız" diyorum. sayacak bir sürü isim var (ışıl var, göksenin var, var oğlu var) kusura bakmasınlar.

    bizimle özdeşlemiş bir sürü adamdan sonra gamsız birileri yenilgiyi kabul eder olunca deliriyorum ben. yahu kimse sana yenilme demiyor. yenil, dene gene yenil, daha iyi yenil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın