• 328
    geldikleri gibi gelecek sezon düşmeleri dileğiyle...

    rezaletlerini tekrar tekrar dile getirmeye gerek yok. hala çıkıp da kutlama yapmalarına da şaşırmıyorum. bu ülkede ar damarı çoktan çatlamış.

    bir de bunlar lige çıktığı için tüm futbolseverler sevinçli, heyecanlı mantığı nedir? o şehrin diğer büyük takımı olan adanaspor da dönem dönem ligde yer aldı. ne gibi bir iz bıraktı ki? bu ülkede eskişehirspor, kocaelispor, gaziantespor, gençlerbirliği, göztepe, sakaryaspor, altay, samsunspor, bursaspor gibi belli dönemlerde lige damga vurmuş kulüplerimizi saysak amenna. en son nerdeyse 30 yıl önce ligde mücadele etmiş, bir kez türkiye kupası'nda oynanılan final dışında elle tutulur başarısı olmayan bir kulüpten bahsediyoruz.

    livorno ile maç yaptı diye veya zamanında sol eğilimli olarak lanse edildiği için mi bu hengame? ülkenin en büyük şehirlerinden birinin ekibi. buna istinaden taraftar sayısı fazladır, stad atmosferi iyi olacaktır denirse anlarım. ama sahibi belli, iplerin kimin elinde olduğu belli, ligdeki takımlar baştan dizayn ediliyor. sonra kalkıp siz başkanına bakmayın falan filan deniyor, neye bakayım?
App Store'dan indirin Google Play'den alın