resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 773
    seçilmemesinin önünde hiçbir engel yok bu saatten sonra seçilemezse kendi yapacağı hatalardan dolayı seçilemez ancak. ben aslında ilk başta kendisini destekliyorken malum candaş tolga ışık ile yaşadığı olaydan sonra biraz soğumuştum açıkcası.

    ama katıldığı programlardan sonra izledikçe tekrar kendine ikna ettirdi, evet bende şuna katılıyorum her ne kadar kendi inkar etse de bu kulüp her zaman kasa kolaylığı, sıcak para girişine ihtiyaç duyan bir kulüp. sen ne kadar ben galatasaray'ın adını kullanacağım, doğru mali politikalarla buna ihtiyaç duyulmayacak dese bile o koltuğu devraldıktan sonra göreceğim, yana yakıla arayacak o da o kasa kolaylığını.

    zaten mevcut adaylar içerisinden de benim dediğim kasa kolaylığını sağlayabilecek isim de yok. evet listeler verildi ama bu erteleme muhabbetinden dolayı vs. abdurrahim aday olursa bir tek o sağlayabilir kasa kolaylığını. burada da kendime şu soruyu sordum yahu kasa kolaylığı sağlayıp kulübün itibarını,markasını yerlerde gezdirmesi mi ? yoksa ilk başlarda maddi sıkıntı çekip, hem iletişim, hem itibar yönünden iyi yönetilmek mi ? kesinlikle cevabım ikincisi oldu.

    listesini ilk gün duyduğumuzda bence kimse tanımıyordu hatta yarın abdurrahim aday olsa ve listesine haldun üstünel, hakan üstünberk gibi kalburüstü insanlar aldığında şimdi burak elmas'ı destekleyen bir çok isim oraya kayacaktır ama ben asla böyle düşünmüyorum ve böyle düşünmenin bir yarar getireceğini düşünmüyorum.

    artık isimlerden ziyade işinde uzmanlaşmış, evet gönül işi bu ama artık daha profesyonel gözle bakabilen insanların fazlalaşması gerektiğini düşünüyorum.

    iletişimi iyi yapsın, marka değerini yükseltsin, temsil gücümüzü artırsın. florya'nın iç huzurunu sağlasın gerisi zaten kendiliğinden geliyor bir şekilde.

    o yüzden bu işe son dakika telefonlara ikna edilen veyahut çıkar amacına dayanan yönetim kurulu listeleri olan başkanlardan ziyade 10 ay önce başkanlığını açıklayan ve 1.5 yıldır hazırlanan burak elmas'ı destekliyor ve seçilmesini istiyorum.

    ha başkan seçilir o da koltuğun garip algoritmasına kapılıp, saçma işler yapmaya başlarsa yine ilk muhalefet eden biz oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın