• 3
    galatasarayin yapmayi sevdigi sey.

    3 gun sonraki maclarda rakiplerden guzel puan kayiplari bekliyorum. hem besiktas hem de fenerbahce cok ciddi bir baski altinda. soyle bi baktiginizda en rahat olan takim galatasaray. sikimi tasagimiza denk. olursa olur olmazsa da cok da fifi noktasindayiz. bu bizim icin avantaj.

    oncelikle fenerbahcenin sivasa karsi tekleyecegini dusunuyorum. sivas en azindan 1 puan alarak feneri ligin disina itecektir.

    besiktasa gelirsek; aramizda +6 averaj var. besiktasin 2 macini da berabere bitirmesi durumunda zaten puan farkiyla sampiyon oldugumuz icin zaten denizliye malatyaya kac gol attigimizin bir onemi kalmiyor.

    diger senaryoda ise besiktasin bir macini 1 farkla kaybederek -1 averaj yakalayacagini ongorursek aradaki fark +5e dusuyor.

    yani denizliye karsi 5-0 gibi bir skor ortadoguda kartlarin yeniden dagitilmasina yetiyor.

    son maclarimizda biz de besiktas da iddiasiz takimlarla oynayacak. bu noktada ise goztepenin buyuk camia olmasi dolayisiyla besiktasa karsi ciddi bir reaksiyon verecegini dusunuyorum. malatyasporda o genler yok ancak goztepe her ne kadar suan bir anadolu kulubu gibi gorulse de tarihi ve gelenekleriyle buyuk takim hissini yasayan ve bu reaksiyonu verebilecek bir kulup.

    ben sampiyonluk sansimizin dusuk olmadigini, boyle geriden sinsi sinsi gelmenin rakiplerde mukemmel bir gerginlik yasatmasi nedeniyle de ayrica keyifli oldugunu dusunuyorum.

    15 mayis gece 22.15te degisik kutlamalar yapabiliriz:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın