• 14
    2021 yılı için transfer edebileceğimiz isimler;

    (bkz: ataberk dadakdeniz) : potansiyeli yüksek bir isim. alınıp, kiraya verilebilir. muslera sonrasına dair bir hazırlık denememiz olur. tutmazsa da kaybedeceğin hiçbir şey yok. bir akıl, bir planlama transferi olur. galatasaray'da göremediğimiz bir şey.

    (bkz: luis abram) : oyuncuyu pek tanımıyoruz. bildiğimiz, stili marcao'yu andırıyor ve sanırım bir dönem izledik. eğer scout ekibinin de olumlu raporu varsa, 1-1,5 milyon euro maliyetle takıma katabilirsek mükemmel bir transfer olur. hem marcao yedeklenir hem de teklif geldiğinde elimiz rahat olur. dünyanın en iyi yönetilen kulüplerinden leicester, maguire'yi satmadan 1 sene önce çağlar'ı transfer etmişti. bizim de böyle transferlere ihtiyacımız var.

    (bkz: fabián balbuena) (bkz: aleksandar dragovic) (bkz: aïssa mandi) (bkz: mateo musacchio) (bkz: juan jesus) : bu isimleri yazmamın nedeni, caulker transfer yarışına girme ihtimalimiz. en son mensah transferinde olduğu gibi yurt içinden fahiş fiyatlara alınan oyuncular genelde başarısız oluyor. yukarıdaki isimler de çoğaltılır. eğer tecrübeli bir stoper düşünüyorsak caulker ile zaman kaybetmek yerine aynı paralara daha üst düzey isimler alabiliriz.

    (bkz: alpaslan öztürk) (bkz: fatih kurucuk) : emin'in gelişmesi için düzenli oynaması, bu sebeple de kiralanması taraftarıyım. bu sebeple yerli bir yedek stoper takviyesi yapılabilir. tercihim alpaslan olur.

    (bkz: patrick van aanholt) (bkz: yairo moreno) (bkz: omar richards) (bkz: francisco ortega) (bkz: ezgjan alioski) (bkz: yasser larouci) : sol bek için bu isimlerin bazıları zaten yazıldı. scout ekibinin görüşü önemli.

    (bkz: youssouf sabaly) (bkz: aurélio buta) : omar'ın durumuna göre bu isimlerden biri denenebilir. umarım yedlin gibi menajer önerisi topçulardan ağzımız yanmıştır.

    (bkz: nicolás capaldo) (bkz: erick sánchez) (bkz: youssef aït bennasser) (bkz: salih özcan) orta saha için alternatif az. otavio sözleşme uzattı. aytaç, salih uçan gibi isimleri ayrı tutarak, capaldo'yu avrupa'ya getirmeyi ve salih özcan'ı denememizi isterdim.

    (bkz: marcos paulo) (bkz: levin öztunali) (bkz: santos borré) (bkz: robin quaison) hücum hattında da, falcao, babel, feghouli gibi yüksek maliyetli, düşük verimli isimlerle yolları ayırıp, performansı yükselen isimlerden birini kadroya katıp, genç rotasyonumuzla gayet iyi bir hat oluşturabiliriz.

    görüldüğü gibi onlarca isim var. daha da vardır. bazıları gelmek istemeyebilir, bazıları çok para isteyebilir. ama makul isimler illa ki bulunur.

    bugün galatasaray'ın rotasyonu geniş, beşiktaş'ın dar diye konuşuluyor. kerem 3. ligden geldi, muhammed mısır liginden, 1,5 yıllık maliyeti, cenk tosun'un 1,5 yıllık maliyetinden daha azdır. halil ingiltere 2. liginden transfer edildi. arda'nın kimse yüzüne bakmıyordu.

    kadro planlamasında bir akıl koyduğunuzda maliyeti düşük iyi isimler yakalanabilir. kuzey afrika ligleri, balkanlar iyi pazarlar olabilir bizim için. muhammed 700 bin dolara oynuyor yıllık. önemli olan menajer önerilerine kapılmadan, scout ekibi raporlarıyla, düzgün bir planlama ile olabildiğince erken hamleler yapmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın