resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1239
    eleştiri yapanları galatasaraylı olmamakla suçlayan kişilerin ciddi anlamda kafamı bozduğu, eleştiriden bağımsız teknik adamımızdır. yapıcı eleştiri yardım etmektir. gidin sıfırdan ilkokula yazılın, kelimelerdeki anlamı yakalayın. kimsenin kimsenin gazabına uğradığı yok. eleştirdik diye bir yüzümüze küfür edilmediği kaldı. ligin başından beri destekliyorum. o zamanlarda da yanlış yaptıklarını söylüyordum. hala destekliyorum. yanlışlarını da söylüyorum. burada bana bu ithamlarda bulunanlar ileride düzenlenecek olası izmir buluşmasında gelsin yüz yüze konuşsun benimle bu konuyu. bir allah'ın kulu benim galatasaraylılığıma laf edemez, kalbini kırarım. yorumlarımı okuyup yazdıklarım ile ilgili tam tersi düşünenler özel mesaj atıp tartışabilirler. ama teknik adamımıza yapılan ''dozunda eleştirileri'' kaldıramayıp hakarete varan boyutlarda yorumlar yapanlar çıksın yüz yüze konuşsun. herkes desteği keserken, takım ali sami yen'de boş tribünlere maç oynarken ben izmirden lise harçlıklarımı biriktirip maça gitmiş adamım. kiminle uğraştığına dikkat edeceksin bazen.

    tekrar söylüyorum kimsenin kariyeri, tecrübesi o kişiyi hata yapmaz bir yaratığa çeviremez. elbette yapar, herkes yapıyor. dün gece caner de yaptı. bana göre rijkaard'da yaptı. bu iyi teknik adam olduğu gerçeğine etki yapmaz. iyi teknik adamları iyi yapan hiç hata yapmamaları değil, daha az hata yapmalarıdır. burada kimse takımı oynatamıyor, yollansın, gitsin şu gelsin vs. demiyor. hatalarını söylüyor, düzelmesini umuyor.onu da yapmayacaksak sözlük galatasaray karşıtları ile dalga geçip ne yaptığına bakmasızın kendi teknik kadro-futbolcu-yönetimimizi hatalarını görmezden gelip direk övmek değil, hatalarını da söylemek için var.

    kendi takımını eleştirip düzelmesini uman, çünkü daha iyi yerlerde daha iyi şekilde olabileceğini bilen adamları yine eleştirin. ama bazıları resmen hakaret etmiş. onlar laflarına dikkat etsin. döner, dolaşır kendilerine gelir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın