resim
Josef de Souza Dias
Takım:Başakşehir
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.88
Uyruk:Brezilya
  • 508
    2020- 2021 sezonunda bizde oynasa kart cezası sebebiyle sezonun yarısını tribünde izlemesi gerekecekti.

    sezonun ilk yarısında fenerbahçe ile oynanan maçta lemos'a yaptığı hareket diretk kırmızı ve en az 5 maç ceza olması gerekiyordu, sarı gördü. arkadaş baldıra basıp gördüğü kırmızı kart cezası 1 maça indi, yine sezonun ikinci yarısında oynadıkları antalyaspor maçında da bile isteğe attığı dirseğe faul bile verilmedi.

    ayrıca etebo bizim için hiç bir zaman tercih olmamıştı. o yüzden etebo yerine diye düşünmemek lazım. defanstan topla çıkan takım olduğumuz için haliyle o tarz transfer istendi. bu yüzden josef veto edildi. etebo'da mecbur kalındı.

    8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçı'nda gedson tarafından pas pas edilmiş oyuncu. sezona sağlıklı orta saha kurgusuyla başlayabilseydik, kimse kendisi hakkında keşke bize gelseydi demeyecekti. fenerbahçe'de gustavo'nun bile zamanının geçtiği görürken, bu tarz oyuncuların, büyük takımlar için sadece yük olduğunu bütün dünyada görüyoruz zaten.

    5 büyük ligde, kafaya oynayan hiç bir büyük takımda bu tarz orta sahalar kullanılmıyor artık. yani veto etmemiz çok normaldi. anormal olan, orta sahaya adam almamış olmamız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın