• 801
    takımımızın ligin son iki haftasında denizlispor ve malatyaspor maçlarında 8 averaj yaparsa şampiyon olacağını düşünüyorum. yapar mı? yapabilir. tabi 8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçındaki konsantrasyonla çıkarsa rahatlıkla yapabilir.
    beşiktaş son iki hafta karagümrük ve göztepe ile yapıyor. bu iki maç arasından karagümrük bence beşiktaş’a çelme takacak olan takım. göztepe’nin başında ise karakterine güvendiğim ünal hoca var. yani beşiktaş’ın şampiyonluk şansının olmadığını düşünüyorum.
    fenerbahçe’nin ise sivasspor ve kayserispor ile maçı var. bu iki takım arasından sivasspor’u rahat geçeceğini düşünüyorum ve dolayısı ile son hafta çok ilginç bir durum ve hatta dejavu ile karşılaşabiliriz. böyle bir durumda ise kayserispor’da kendini kanıtlamak isteyen, fenerbahçeli olduğunu bilsek de, yalçın koşukavak ve ekibi var. takımını ligde tutarsa seneye de süper ligde kendini gösterebilecek. fenerbahçe’nin loser karakterini de göz önüne aldığımızda bu sezonu şampiyon bitirmek için önümüzdeki tek sorun maalesef biziz.
    eğer bütün sene yaptığımız sakarlıkları ve beceriksizlikleri yapmazsak, xg ve organize hücum istatistiğinin hakkını verip şut atarsak şampiyon olabiliriz.
    olur mu? bence olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın