resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1235
    maç öncesinde servet'i oynatmasının hata olduğunu düşünmüştüm fakat, servet o hayvani fiziğiyle ve pozisyon bilgisiyle 1-2 pozisyon dışında ekürisi neill'la forlan ve agüero'yu sahadan sildi.

    böyle bir deplasmandan bu sonucun alınabilmesi için takımı defansif oynatması gerekiyordu ve o da yapması gerekeni yaptı. eminim ki elinde baros ve kewell gibi güzel iki adam olsaydı bu oyun kurgusuyla da olsa oradan galibyetle getirirdi takımı.

    caner'i çıkarması ezberleri bozmuştur, caner'in de moralini de bozmuştur fakat kanımca haklıdır. caner her ne kadar istekli ve diri olsa da alan boşaltan, bencil oynayan, takım arkadaşlarıyla yardımlaşmayan ve yediğimiz golde de olduğu gibi çaylakça hatalar yapan ve yer yer beğenimi kazansa da açıkçası dağınık oyunuyla pek de beğenmediğim bir oyuncu, suçlayamam o yüzden.

    sadece elano'yu hep oyundan çıkartması ağrıma gidiyor. ben çok üzülüyorum elano kim bilir ne hissediyordur ya.

    ha sadece dedim de keşke arda'yı en uçta oynatmasa. gerçi yerine teoride çok uygun dediğimiz keita'yı koyduğumuzda da keita alışkanlığından dolayı sürekli sağa geldiğinden onun da yapabileceği bir şey yok. o yüzden bu turu geçersek gerçek rijkaard etkisini göreceğimizi düşünüyorum.

    son olarak, şampiyonlar ligi'ni kazandı diye rijkaard'ın hiç hata yapamayacağını düşünmek aptallıktan başka bir şey değildir, onun düşünceleri senden benden farklıdır, antrenmanda futbolcularını şuraya buraya koş diye tembihliyordur da maçta olmuyordur, o yüzden eleştirin de bok atmayın, bokluğunuzu ortaya çıkarmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın