• 22
    2010 sezonun takas yasağının devreye girmesine saatler kala yaptığı 3 takımı kapsayan takas gerçekten gelecek sezona ne denli ciddi bir hazırlık olduğunun göstergesidir.

    tracy mcgrady + sergio rodriguez ----> new york knicks
    kevin martin + jared jeffries + jordan hill + 2011 draft'ının ilk turunda knicks ile draft sıralarını değiştirme hakkı (1. sıra korumalı) + knicks'in 2012 ilk tur draft hakkı (ilk 5 sıra korumalı) ----> houston rockets
    carl landry + joey dorsey + larry hughes ----> sacramento kings

    -t-mac'in bu sene biten bir kontratı* var, salary cap'i boşaltmak için alınmış bir süper yıldız çok yerinde bir hamledir.
    -eddie curry ile birlikte takımın kontrat yükü olan jeffries'i 1. sıra korumalı olmak şartıyla draft hakkını rockets ile değiştirme* gibi müthiş bir durumla ellerinden çıkartmıştır.
    -iğrenç bir guard olan ve son topu elinde 20sn dolaştırıp airball atma kabiliyetine sahip olan hughes'ı sacramento'ya kakalamışlardır, guard bölgesine sergio rodriguez'i monte etmiş olucaklar. tanımayanlar için söyleyeyim rodriguez tam bir koş koş guard'ıdır diantoni'nin aradığı adamdır, ayrıca gençtir ve ispanyol bir oyun kurucudur.

    nate robinson + marcus landry ----> boston celtics
    eddie house + jr giddens + bill walker + belirsiz (muhtemelen 2. tur) bir draft hakkı ----> new york knicks

    -nate robinson'ı gönderip di'antoni'nin phoenix'den öğrencisi olan ve boston'da kendisini inanılmaz geliştiren eddie house'u almışlardır bu da demek oluyor ki eddie house ve rodriguez ortalama ortak süreler alacaklardır tahminime göre house ilk 5 çıkacaktır.
    -diğer oyuncular hakkında bir bilgim olmamak ile birlikte tahminen hepsinin kontratlarının son senesinde olması yine büyük bir iştir.

    temmuz ayında lebron james'e nba'in gelmiş geçmiş en çok kazanan oyuncusu ünvanını verecek gibi duruyorlar, james'de artık 40 milyon dolar olan gelirini new york şehrine gelmesiyle yani reklamlara daha çok zaman ayırabilecek bir pozisyonla 60 milyon dolara yaklaştıracak gibi duruyor.

    not: draft'lar konyaliportlandlilar.com'dan alıntıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın