resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 1958
    bize geldiğindeki yüksek formunu, kendi ellerimizle dibe çektiğimiz futbolcu.

    ara transfer döneminde* takımımıza katılan mostafa, ilk 5 maçında 5 gol atmıştı.

    2 şubat 2021 galatasaray başakşehir maçında penaltından attığı golle skoru 3-0'a getirdi.
    6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçında attığı golle maçı 1-0 kazandık.
    14 şubat 2021 galatasaray kasımpaşa maçının son dakikalarında kritik bir penaltıyı gole çevirdi ve maçtan 2-1 galip ayrıldık.
    27 şubat 2021 galatasaray bb erzurumspor maçında attığı 2 golle, maçı 2-0 kazandık.

    görüldüğü üzere, ilk 5 maçında 5 gol atan mostafa; tek başına takımımıza 7-8 puan kazandırdı.

    ankaragücü maçında* görmüş olduğu kırmızı kart ve ilerleyen haftalardaki coronavirus sürecinin yanında saçma sapan çift forvetli sistemde heba edilmesini şimdilik geçiyorum ve değinmek istediğim konuya değiniyorum:

    herkesin içinin cız ettiği rize maçında* takımımız 3-2 gerideyken 70.dakikada oyundan alınıyor. sonrasında şansa bir gol bularak maçı 3-3'e getirmemize rağmen maçtan 4-3 mağlup ayrıldık. maç 11'e 11 devam ediyor, rakip defansı açmak ve gol bulmak zorunda olduğun bir maçta hangi akla hizmet mostafa çıkarılır? cevabını halen daha bulabilmiş değilim.

    3 nisan 2021 hatayspor galatasaray maçında takımımız 2-0 mağlup duruyken ikinci yarı başlamadan oyundan alınıyor ve maçı 3-0 kaybediyoruz. gole ihtiyacımız var ama eldeki en önemli oyuncularımızdan birini çıkarıyoruz...

    10 nisan 2021 galatasaray fatih karagümrük maçında maç 1-1 devam ediyor ve haliyle gol bulmak zorundayız. buna rağmen mostafa 80. dakikada oyundan alınıyor. yerine giren isim ise luyindama...

    24 nisan 2021 antalyaspor galatasaray maçında 63 veya 64. dakikada oyuna girdikten hemen sonra 1 gol atıyor ve maçı da 1-0 kazanıyoruz.

    28 nisan 2021 galatasaray konyaspor maçının ilk yarısı 0-0 bitiyor. her maç gibi bu maçı da kazanmak zorundayız fakat buna rağmen, ikinci yarıya mostafa mohamed'i oyundan çıkararak başlıyoruz. en acısı da, maçın bitmesine 5-10 dakika kala ryan donk'u forvet bölgesine atıyoruz...

    2 mayıs 2021 gençlerbirliği galatasaray maçında sadece 10 dakika forma şansı bulabildi.

    sen kalk 6 gol at, tek başına 10-11 puan kazandır ama buna rağmen oyundan çıkarılan ilk isim ol veya yedek oturtul...

    futbolcunun geçmişine değil, geleceğine yatırım yapmalıyız diyen teknik direktörümüz fatih terim 23 yaşındaki mostafa'yı oynatmıyor; bunun yerine 34 yaşındaki babel'i veya 35 yaşındaki falcao'yu sahaya sürüyor. falcao ve babel'de yeri geldiğinde iyi mücadele ediyor ama elimizde yetenekli ve iyi bir bonservis bedeli kazandıracak mostafa varsa her zaman oyunda kalmalı. en azından son 5-6 dakikada oyuna sürülmemeli! yahu adam ilk geldiğinde o kadar mutluydu ki, hemen hemen her yerde gülüp eğleniyor ve sürekli fotoğraf paylaşıyordu. son haftalarda ise o kadar mutsuz görünüyor ki, hani ben nereye geldim der gibi bir görüntüsü var. ve bunu maalesef ki kendi ellerimizle yaptık.

    8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçında ise kesinlikle ilk 11'de başlamalı. beşiktaş defansını yıpratabilecek, ileride top tutabilecek ve skora katkı yapabilecek birini arıyorsak, elimizde bunun için biçilmiş kaftan mostafa var. ne olursa olsun ilk 11 başlamalı ve mümkün olduğunca sahada kalmalı. eğer yine son 15-20 dakikada oyuna girerse, o zaman geçmiş veya gelecek tarzı açıklamaların yapılmasından utanılsın bir zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın