resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 770
    kasa kolaylığı sağlayacağına inanılmayan galatasaray başkan adayı. şimdi buna gülsek mi ağlasak mı bilemiyorum zira bu kulübün eski başkanlarından, karun gibi zengin ünal aysal’ın bile kulüpte 1 allah’ın kuruşu alacağı yok. bu kulübe hizmet eden kimse bu kulübe cebinden para verse de geri almıştır. almayanlar da alacaktır.

    öte yandan kasa kolaylığını sadece başkanın cebinden sağlayacağını düşünmek saflıktır. lütfen galatasaray’ı, ülkedeki diğer hiçbir takımla karşılaştırmayın. zengin başkan, paralı başkan gibi şeyler hurafe, boş, galatasaray için böyle bir şey söz konusu değil. öyle olsaydı korkunç zengin durumdaki iyi galatasaraylılardan biri çıkar, kulübün tüm borcunu kapatırdı.

    bize akılcı, konularında liyakat sahibi, kulübün gelirlerini, gayrimenkullerini ve diğer kaynaklarını doğru yönetecek ve merchandising anlamında yeni projeler üretip yeni gelirler sağlayacak başkan ve yönetim lazım. dolayısıyla şu an için, kurduğu yönetim kurulu ve söylemleriyle burak elmas, buna en hazır başkan namzetidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın