• 13
    final maçı dahi başlamışken gs sözlük camiasını yarı final eşleşme havadislerinden alıkoyan basın ekibimizi kovduk. yahoo ligimizin play off yarı final eşleşmeleri şu şekilde sonuçlandı:

    huxley world peace 2-7 cimbomluyuz biz https://gss.gs/hBu.png (7 bela cimbom)

    doncicli, curryli, beal'lı kadroyu tutamıyoruz efenim. önüne gelene tokadı basıp bir bir ilerliyor. h-w-p arkadaşımız ise sakatlıkar ile başladığı sakatlıklar ile bitirdi diyebiliriz. son 4'e kalma başarısı gösteren arkadaşımız finale vedasını aşağıdaki şekilde yaparken görüldü. https://www.youtube.com/watch?v=A9B3TbWUgGE

    culiacan hermanos 6-3 ocg's ballers https://gss.gs/5w0.png (finalos hermanos* )

    7. sıradan katıldığı play-off'a girerken gizli favori gösterdiğimiz culiacan hermanos, nba sezonunun son evresinde makineye dönüşen westbrook öncülüğünde rakibine şans tanımadı. lavine, sabonis, garland, sexton gibi sezonun flaş isimlerinden yer yer yararlanamadığı eşleşmede sevgili moderatörümüz, en son ohio semt plajında back-2-back lerden kaçan cavslı oyuncuları kovalarken görüntülendi.

    final eşleşmemiz şu sıralar 5. gününü dolduran culiacan hermanos - cimbomluyuz biz şeklinde cereyan etmekte ve eşleşme bir gün o tarafa bir gün bu tarafa dönmekte. final heyecanını ve diğer sıralama sonuçlarını takip etmek isteyenler için yahoo sözlük lig linkimizi aşağıda bırakıyorum.

    https://basketball.fantasysports.yahoo.com/.../nba/45592
App Store'dan indirin Google Play'den alın