resim
Ahmet Nur Çebi
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:65
Uyruk:Türkiye
  • 258
    kazanmaya yaklaştığı daha ilk şampiyonlukta yüksek perdeden konuşan beşiktaş başkanı.

    bu alkışlama muhabbeti zannedersem 19 mayıs 2007 galatasaray fenerbahçe maçından önce* ortaya çıkmıştı. fenerbahçeli taraftarlar ve yandaş medya* "galatasaray, stadına şampiyon olarak gelen ezeli rakibini alkışlasın" diye taraftarlarımıza baskı kuruyordu. tabi fenerbahçe o zamanlar gücünün doruğundaydı, kibirlerinin de doruğundaydı. galatasaray da ecnebilerin "underdog" diye tanımladığı seviyede takılıyordu. ayrıca bu efsanevi maçta da sağ olsunlar taraftarımız gerekli mesajları gerekli yerlere verdi, bunu da es geçmeyelim*.

    şimdi ben bunu niye anlattım, çünkü ahmet nur başkan yakın geçmişi unutmuş gibi. fenerbahçeliler de 2004-2011 yılları arasında da tıpkı ahmet nur başkan gibi kibirli konuşuyorlardı, sanki her şeyin bir anda tersine dönme ihtimali yokmuş gibi. ama 2011'den itibaren oluşan tablo ortada. öyle bir gün geldi ki "çıkış yok" dedikleri şükrü saraçoğlu stadından şampiyonluk kupasıyla çıktık. hatta yeri geldi şampiyon olarak gittik oraya. peki bizi orada bir allah'ın kulu alkışladı mı? cevap tabi ki de hayır*. biz sevinirken saldırmasınlar diye polis çembere aldı bizimkileri, adamlar polis arabası yaktı hırsından sen ne anlatıyorsun.

    şimdi kendince dalga geçsin bakalım ahmet nur çebi. 12 mayıs'ın bir benzerinin vodafone park'ta olmaması ihtimali var mı? fatih hocamdan gelsin: hayat, neden olmasın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın