• 37
    hayat gerçekten tesadüflerde dolu. dün 358'ler ile ilgili 2 etnry girmiştim. biri moderasyon tarafından silindi formata uygun olmadığı için hatta. neyse konumuz bu değil.

    bugün burak elmas'ın listesine bakarken bir isim gördüm. evet o isim 358 tayfasından nazımcan angın. burada nazımcan'ı ayıran özellik sadece ibra etmemesi değil. ibra oylamasının gecesinde liseli genç kardeşlerine övgüler yazmıştı.

    neyse oralara girmeden önce görevini yazalım kendisinin. denetim kurulu yedek listede yer alıyor ve galatasaray televizyon a.ş. de görev alacak seçilirse.

    kimdir peki nazımcan angın?

    gerçekten çok başarılı, gs lisesi mezunu, 5 dil bilen, migros'ta kurumsal iletişim ve basın ilişkileri görevinde şu an.
    (kaynak: https://www.linkedin.com/...riginalSubdomain=tr) . hatta taraftarda kendisini ilk başta çok sevmiş. mesela ultraslan avrupa ve bazı diğer tayfalar kendisine annesi için başsağlığı dilemiş. (başı sağ olsun tekrar)

    yine 2016 ve 2017 yıllarında ki konuşmalardan sonra herkes aslında bu genç arkadaş ne kadarda biz demiştir. yalan yok bende dedim. çünkü ''bende bir galatasaray liseseliyim ama önce galatasaray taraftarıyım. galatasaray taraftarı artık eşitlik olmasını istiyor.'' diyordu. hatta ve hatta ''bu 2750 kişi kulübün sırtına yük olan insanlar, aidat yatırmayan kurullara gelmeyen kulüple ilgili olmayan isimler. bunların kesinlikle temizlenmesi gerekir ve yerlerine yeni ve galatasaray aşığı kişilerin kazandırılması gerekiyor. zaten baktığımızda genel kurullarda 1400, 1500 kişi var. bunun için kesinlikle bu ilgisiz üyelerin gidip yerlerine genç ve galatasaray sevgisi olan gençler gelmeli.'' diyordu.

    dursun özbek'e hepimizin olduğu gibi ağır eliştirilerde bulunuyordu. konuşmalar youtube da mevcut.

    ve sonra bir anda işler değişti. 358 kişi ile beraber nazımcan ön plana çıktı. hatta ne olaylar, ithamlar vardı. dursun özbek'in sosyal medya işlerine bakıyordu. hatta kendisinin de içinde olduğu grup için otellerde yemek yiyip ibrasızlık için lobi yapılıyor deniliyordu. hatta akşam tweet atmıştı. üye yapılmayan çocukların fotoğrafına.
    https://twitter.com/...644230533121/photo/1

    hakıını yemeyeyim okuduğu ve çalıştığı bölüm ile ilgili görevde yer alacak. bu liyakat açısından gayet iyi bir durum amaaaa yıllar geçse de üstünden ben o gün rövanşist bir amaçla yapılanları ve kendisinin tarafını unutmuyorum. belki kendisi yine 2016-2017 yıllarında olduğu gibi taraftarın sevdiği nazımcan da olabilir. bundan sonrası zamanın işi.

    not: bazı kaynakları yine bu başlıkta ki değerli yazarların yazdıklarından aldım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın