• 33
    kişilerin kimi sevip kimi sevemeyeceğine karışamayacağımız için, fatih terim'i sevmemek de kişiler için bir tercihtir. onlar hakkında galatasaraylıdır ya da değildir demek kimsenin haddine değildir.

    fakat, şöyle bir durum söz konusu. fatih terim'i sevmeyen galatasaraylı ve karşı takımlı taraftarların yaptıkları çok büyük bir algı var. fatih hoca'nın sistemi yok, fatih hoca taktik bilmez, fatih hoca teknik bilmez gibi söylemlerle karşıt bir görüş oluşturmaya çalışıyorlar. rakip takımlar fatih terim'in şansla bir şeyler kazandığı iddia ederken, galatasaray taraftarının amacını anlayamıyorum. işte sevmeyenler böyle konuştuğu zaman tepki almaları çok normal. çünkü bunu söyleyen kişi ya art niyetli, hocaya ve takıma zarar vermek isteyen, ya da en hafif tabirler futboldan zerre kadar anlamayan kişilerdir. ayrıca çok büyük bir ego sahibi ve hadsiz kişilerdir. curling izler gibi televizyon'a bakıp top kaleye girince seviniyordur. bu konu bu kadar net.

    ben mesela fenerbahçeli alex'i sevmezdim. çoğu galatasaray taraftarı saygı ve sevgi duymasına rağmen ben hiç sevmezdim. hep sinsi bir oyuncu izlenimi oluşturdu bende. ben şimdi, alex'i sevmiyorum diye, alex kötü futbolcuydu, hiç futboldan anlamazdı desem çoğu kişi bu insan futboldan anlamıyor der. ki haklıdır.

    aynı şekilde eğer bir kişi, bir canlı fatih terim taktik bilmiyor, sistem bilmiyor diyorsa o kişi futboldan anlamıyordur ya da fatih terim nefreti gözünü tamamen bürümüştür. ayrıca bu kişinin fatih terim'in başarılı olmasını isteyeceğini hiç zannetmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın