resim
Aaron Salem Boupendza Pozzi
Takım:Cincinnati
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Gabon
  • 421
    fenerbahçe’nin kendisiyle ilgilendiği doğruysa ısmarlama haberlere balıklama atlamamız, gerçekten teklif yapmamız gereken hataysporlu futbolcu. ayrıca hususiyetle yangıncı tayfa işbaşı yapmalı ve 7/24 kendisini talep etmeli, başkan adaylarına “bu adamı getiren başkan olur!” mesajı bağıra çağıra verilmelidir.

    yetmedi mi? fatih terim, sezon bitmeden basın toplantılarından birinde, “yeni sezonda yapılanmamızın 1 numaralı ismi kendisidir, görüşüyoruz, onu istiyoruz, o da bizi istiyor.” demeli, mustafa cengiz, “gitmeden yapacağım son şey olacağını bilsem de onu takıma, taraftara hediye edeceğim.” açıklaması yapmalı, ultraslan, “hatay’da bir aslan var...” tweeti atmalı, gsyiad, “bu transfer için sponsor olmaya hazırız, para bile toplandı.” şeklinde bildiri yayınlamalı, süleyman rodop, kadir çetinçalı, levent tüzemen, evren göz, rasim ozan kütahyalı gibi galatasaraylı muhabir ve yorumcular defaatle “o iş bitti.” demeli ve hıncal uluç, “bu adam galatasaray’a gelirse galatasaraylılığımı askıya alırım!” çıkışı yapmalıdır.

    şahsi kanaatim kendisinin ederinin 27-33 m euro * bandında olduğudur ve hatay yöneticilerine kadro açık çek olarak verilmeli, tamamen para ya da istediğin 3 topçu + para şeklinde kdv dahil, başarı bonusları da içeren bir teklif sunulmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın