• 76
    adaylara bakacak olursak; galiba önemli olanı
    başkan değil de yönetim ekibi olduğu seçim olacak. zira ne taraftar bünyesinde ne de kulübün iç dinamiklerinde içe sinen bir aday yok gibi.

    burak elmas, genç bir isim olması nedeniyle enerjisi ile bir adım önde ve bundan öte, listesinde yer alanları tanıyan kişilerin yazdıklarını okuduğumuz zaman en sağlam ekip kendisinde. ha kendisi ne kadar o koltuğa uygun birisi bilmiyorum ama dediğim gibi kurmaylar önemli. metin öztürk ve eşref hamamcıoğlu ise bana biraz kendi isimlerini bir yerlere duyurmak, çevre edinmek ya da tabir-i caizse reklam yapmak için aday olmuş gibi geldi. her ikisinin de söylemleri, vaatleri ve duruşları galatasaray çapına uygun değil; çok havada kalan, daha önce çok sık duyduğumuz, yerine getirilmesi zor şeylerden bahsediyorlar. ışın çelebi ise asla tesadüfen aday olmadı tabii. kulübün ağır toplarından biridir ve aday olduysa arkası da güçlüdür.

    burak elmas ile işin çelebi arasında geçecek, sonuç ne olursa olsun inşallah galatasaray'ın kazanacağı bir seçim olmasını umduğum toplantı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın