• 12
    geleceğimizin şekilleneceği genel kuruldur. kim seçilecek, seçilen başkanın teknik heyet ile ilgili düşüncesi ne olacak veya yine ertelenme durumu var mı.? gibi sorular, beni ciddi anlamda endişelendiriyor.

    2021 - 2022 sezonu ağustosta başlıyor. avrupa kupalarına bu sene eksiksiz girmemiz farz oğlu farz. ffp anlaşmamız bittiyse eğer, teknik heyetin yol haritası bellidir zaten. geçen üç yılın ardından eveleyip gevelemeden ilk resmi maça zımba gibi çıkmamız lazım.

    mevcut yönetimin hoca ile araları kötü, ertelenirse bizim açımızdan ciddi handikap olur. mevcut yönetim aday olup kazanırsa, hoca ile durumları nasıl olacak. en kötü senaryo seçimin yaz ortasına veya yıl sonuna doğru ertelenmesi olur. umarım 22 mayıs 2021 kongresi, galatasaray’ın tekrardan avrupa’da yükseliş döneminin başlayacağı bir şekilde sonlanır.

    bir hafta önce bu entry’yi yazıp depoda bekletmiştim. bugün gelen erteleme haberiyle en kötü sonuca doğru gidiyoruz. mevcut yönetim miadı doldurmuştur. takımı eksik bıraktıkları gibi güçlü yönetim sergilemeyerek hem futbolcuları taraftarın önünen atmış hem fatih terim’e destek çıkmayarak yalnızlaştırmıştır. bütün başkan adaylarının ortak hareket edip, gelecek sezonun çöpe atılmaması için mayıs ayında seçimin yapılabilmesi için diretmeleri bana göre zorunlu gerekliliktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın