• 31
    ben de bu kişilerden, hatta bu kişilerin önünde bayrak taşıyanlardan biriyim. herkes gibi kendimce sebeplerim var ama bu sebeplerin en başında, başka bir takımda devam etme ihtimali varken yıldırım demirören ittifakına sığınması gelir.

    ben fatih terim'in başka takımlar çalıştırmamış olmasına kızıyorum aslında. neden sadece galatasaray ve milli takım varmışçasına bir kariyer planı kurguladığını az biraz anlayabiliyorum ama elimde bu fikirlerimi destekleyebileceğim çok fazla veri yok. kızma sebebimse şu; mesela o kendisine tapılan fiorentina'ya gidebilirdi bu süreçte ve galatasaray, kendisine muhtaçmış gibi hissetmezdi o çok uzaklardayken. fatih terim italya'da mücadelesini sürdürürken ne mi olurdu? bir iki şampiyonluk az kazanırdık en fazla ama takım hala ayakta olurdu.

    milli takım teknik direktörlüğü nedir hepimiz az biraz biliyoruz. bolca cukka, az antrenman, yılda 10-15 maç izleme, az efor, az stres. yani milli takım teknik direktörlüğü ununu eleyip eleğini asmış ya da kendisini gösterme mecburiyeti olan düşük profilli kişilerin tercihidir. fatih terim bunlara uymuyordu ne yazık ki.

    fatih hoca'nın ilk milli takım tecrübesinden sonra takım çalıştırmadan geçirdiği bir dönem var mesela. sizce neyi bekliyordu bu süreçte? ben biliyorum ama yine bu konuda elimde güçlü veriler yok.

    son olarak;

    bizim taraftarımızdaki bu kafa devam ettiği sürece, kendisinden sonra gelecek olan teknik direktörlerde de "3. xy dönemi" gibi şeyler görebiliriz. fatih terim'i de yaşı 70'e yaklaşırken bir kez daha fiorentina kapılarında görmeyi ve kendisini desteklemeyi çok isterim bu arada. ben yalnızca galatasaray'ın başındayken sevmiyorum kendisini. fiorentina'yla sene sonunda anlaşırsa şayet kendisini yeniden sevmeye devam eebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın