resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 16724
    altın portakal.

    galatasaray'ımızın uzun zamandır hatırlamakla yetindiği, yıldönümünde andığı müthiş anların, büyük başarıların, büyük maçların adamı.

    ve ne yazık ki türünün, tipinin son müthiş örneklerinden bir '10'.

    11 aralık 2013 galatasaray juventus maçından günümüze, 7.5 senelik bir zamanda futbol çok değişti. özellikle biz bu değişime ayak uyduramadık, bir parçası olamadık. o günden bugüne hem ekonomik olarak hem de modern olana ayak uydurmakta oldukça zorlanmış ve geriye gitmiş, avrupa'nın çok gerisinde kalmış bir galatasaray var. o günden bugüne değişmeyen tek şey o anın ve anının muhteşemliği. anın altındaki imzaysa wesley benjamin sneijder...

    muhteşem bir şutör, mükemmel bir pasör ve oynamadığı seviye kalmamasına rağmen oynadığı tüm maçlarda sahanın en zeki adamlarından biri, %99'unda en zekisi. ama benim için her şeyden önemlisi bir gençlik kahramanı. gecenin bu saatinde 7.5 sene öncesine gidip, ergenliğimin tam da ortasında bir kantinde tepinerek sevindiğim bir golü hatırlayıp gülümsüyorum. hemen 1 sene sonrasına gidip 18 ekim 2014 galatasaray fenerbahçe maçını hatırlayıp, bir oyuncu bir maça ancak bu kadar damga vurabilirdi diyorum.

    galatasaray tarihine dönem dönem damga vurmuş '10'lar var, benim ve akranlarımın 10'u wesley sneijder. anlatılacak, hatırlanacak ve tekrar tekrar izlenecek tüm güzellikler için bir teşekkür entrysi bu. özellikle bugünlerde o eski günlere çok özlem duyuyoruz, ayrılmasını veya başka bir şeyi düşünmeden sadece teşekkürler wesley.
App Store'dan indirin Google Play'den alın