• 24
    2014-2017 arası sözlüğün kahir ekseriyetiydi.

    bırakalım bu 'fatih terim'i seven şudur, sevmeyen budur' yorumlarını. hepimiz konjonktüre göre konuşuyoruz işte. yarın fatih terim nihat özdemir ile birlikte basın toplantısı yapsın, milli takım için 'milli dava ayrıdır' diyerek şenol güneş'in yerine geçsin, yine bahsettiğim yıl aralığındaki yorumlar artar. sanki olmadı mı böyle bir şey?

    şenol güneş demişken, şenol hoca da trabzonspor ve bursaspor takımlarını çalıştırırken epey gözde bir isimdi burada. ne zaman beşiktaş ile anlaştı, o zaman karalanmaya başlandı. sebep olarak abuk subuk açıklamalar yapması söylenecektir, hak veririm de bazı eleştirilere. ancak şenol hoca hep böyle garip garip açıklamalar yapan bir insandı. çok revaçta açıklamalarından bir tanesi, 'istanbulun havası kirli, federasyonu kurullarıyla birlikte bursa'nın tertemiz havasıyla uludağ'da ağırlamak isterim' gibilerinden bir şeydi.

    veya trabzonspor - psv eşleşmesi sonrasında 'eindhoven sokaklarını gezdim, pislikten geçilmiyordu ama tutup da kameraya çekmedim' diye garip garip saçmalaması da mevcuttu, ama o zamanlar burada epey övülmekle meşgul olunduğu için hatırlanmaz.

    sonuç olarak kimse kimseyi yaftalamasın, rica ederim. herkes kendi fikrine saygı duyulmasını istiyor, fakat karşıdaki tarafa emrivaki yapmasını da biliyor. bunu bazen ben de yapıyorum, ama yapmamamız gerek.

    belki bir günah çıkarma entrysi oldu bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın