• 14482
    sozluge kayıt yaptırılırken zorunluluk şartlarına kulubun efsaneleri ile ilgili gerekli bilgi dagarciklari sorgulanmalidir.

    özellikle fatih terim'i son 5 10 seneden veya sadece uefa kupasindan falan ibaret sanan galatasaraylilara fatih terimin 50 senelik kariyeri* öğretilmelidir.

    90'larda avrupada x sen jermen yense arabalarda korna calarak tur atan bu ülkede şampiyonlar liginde gruptan çıkamamak elestirilir durumdaysa fatih terimin burda rolu nedir? bir ülkenin futboluna umut olmak nedir + goztepeyi alıp sezona ilk 8 10 maçta 1 beraberlik + full galibiyet ile ilerleyerek anadoluya umut olmak nedir bunlar tek tek anlatılmalı.

    98/99 şampiyonlar ligi hikayesi detayları ile öğretilmeli.* sonra tanınan bu kredi neyin kredisidir vefasidir yapan arkadaşlar anlarlar diye düşünüyorum.

    gary linekerinden jose mourinho'suna rui costa'sina övgü alan tek türk teknik direktörü yollamaya çalışıyorlar sonra.

    ali sami yen gündüz kılıç metin oktay turgay şeren fatih terim bulent korkmaz.

    bu ismini saydığım efsanelerden bazıları ve tartışmaya pek açık değiller. galatasaray kolayca mı türkiye'nin en büyük kulübü oldu sanıyorsunuz beyler? bülent bir günde mi efsane kaptan, fatih terim bir uefayla mi imparator, metin oktay bir sezonda mi taçsız kral oldu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın