• 15
    orta sahası olmamasıdır. süper lig 2020-2021 sezonu başından başlayalım.

    taylan antalyalı ofansif bir orta saha oyuncusu. bu sezonda defansın önünde ilk kez oynadı. ilk kez bu mevkide oynamasına rağmen iyi bir performans gösterdi. ileriki yıllarda bu bölgede oynamayı kafasına koyarsa daha da iyi olur.

    oghenekaro etebo kanat oyuncusu. kanat oyuncusundan devşirme bu oyuncu transfer son günlerinde kiralık ve menajer transferi olarak geldi.

    emre kılınç kanat oyuncusu. belki kariyerinde on numara olarak da oynamıştır. bu sezon ilk defa iç oyuncusu olarak oynadı. ilk kez bu mevkide oynamasına rağmen iyi bir performans verdi. ileriki yıllarda daha da iyi olur.

    sofiane feghouli kanat oyuncusu. milli takımda on numara oynuyor ama bu sezon iç oyuncusu olarak oynadı. kanatta da olsa iç oyuncusu da olsa zaten bir var bir yok.

    younes belhanda orta saha oyuncusu. taraftarı ikiye bolen bu oyuncunun sözleşmesi iptal edildi.

    emre akbaba ofansif orta saha oyuncusu. taraftarın kendisi hakkındaki görüşleri ortada. iki kere ayağını kırınca çok geri gitti.

    arda turan kanat oyuncusu. barça'da birkaç maç oynamıştır iç oyuncusu olarak o kadar.

    2021 ocak ayında gelen oyuncuya bakalım.

    gedson fernandes orta saha oyuncusu. yapılamayan transfer neticesinde apar topar 6 aylığına kiralık olarak geldi. uzun zamandır maç yaptığından çok formsuz başladı yeni yeni toparlıyor.

    kısacası orta sahasındaki problem orta sahasının olmamasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın