resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 635
    stili necati ateş'e benzeyen, süper ligin avrupai tarzdaki forvetidir. topsuz oyunu, bağlantılardaki başarısız, ilk dokunuşları, topla dönüşleri mükemmel olan futbolcudur. kabaca futbol izleyen türk seyircilerinin gözüne pek hitap etmez belki ama biraz bilerek izleyen insanı mest eder.
    kendisini izlerken brentford'un neden opsiyon koydurmadığını daha iyi anlayabiliyorum.
    halil, tek başına oyuna etki edecek bir özelliğe sahip değil. çevresinde onun özellikleriyle birbirini tamamlayacak akışkan bir oyuncu grubuyla birlikte çok daha faydalı olacaktır. dünkü maçta sol tarafta babel'in oynadığı etkin oyunu bir kenara koyarak düşündüğümüzde, sol tarafta onyekuru oynadığında halil daha etkili olacaktır. onyekuru, rakip sol bek ve sağ stoperi sürekli tedirgin edip denge bozacak ve halil, o hatlar arasında daha rahat edecektir. halil, çok meziyetli bir oyuncu olmasının yanında, etkin kullanılabilmesi için de meziyet gerektiren bir oyuncu.
    kiraladığımız takım brentford, bu sezon premier lige yükselmek için play off oynayacak. bizim için yükselmesi mi daha iyi yükselmemesi karar veremedim. champions league'de oynatmayan premier ligde de oynatmayıp yeniden kiralayabilir. bonservisle transfer edebileceğimizi pek sanmıyorum. umarım seneye kendisinden faydalanabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın