• 14476
    başarıya inanılmaz endeksli bir yer ve malesef futboldan anlamayan yazarların çoğunluk olduğu bir yer. iki gündür terim eksenindeki kavgaları, laf çarpmaları, nickaltlarına yazılanları takip etmeye çalışıyorum ve baya üzülüyorum.

    illa kategorize edilerek konuşuluyoruz madem terimci kısımdayım. ama terimci kısımda olmam hocanın bu sene inanılmaz kötü kararlar verdiğini, şampiyon yapabilecekken bunca yıllık kariyerinde bu denli yoğun yaptığını ilk defa gördüğüm küsmeler, silip atmalar ile elimizden kaçırdı. payı ne kadardır kaçan şampiyonlukta? harici nedenleri saymaz isek %50 %50 paylaşırlar yönetimle. yönetimin hıyanet içinde olduğunu düşünsem de daö'den bile kötü olduğunu düşünsem de hoca konsantre olsa şampiyonduk şüphem yok.

    hocayı hatalı bulmam kendisii üzerinden bize yapılan operasyonları yoksayacağım anlamına gelmez tabi ama bugün girmek istemiyorum. tabi sırf hocayı sevmediği için böyle bir şey hiç yokmuş gibi davranan arkadaşlara allah akıl fikir versin.

    benim söylemek istediğim safi nefreti ya da gerçekçilikten çok uzak beklentileri ile dün ne dediğini unutup bugün başkalarını da kendi gibi sanıp yorum yapanlar.

    mesela biri terim'e laf atıyor ve biri nickaltına gelip "cesur, aklına kiraya vermeyen yazar, yazadursun" yazıyor. burada o arkadaşı yazmaya teşvik etmek yok tabiki. laf çakmak istediği yer başka. fatih terim ile devam edilsin ditenler arasında hocayı da sorumlu tutanların olabileceğine o kadar inanmıyor ve kendi gerçeğine o kadar bağlı ki hepimiz şurada 2 bayttan oluşan kullanıcılar olmasına rağmen cesaret edebiyatı yapıyor.( özür dilerim hocam ilk paragraf için)

    2 aydır emre akbaba yüzünden hocaya evlatçı deniyor. arkadaşlar 2018'in ilk gününden beri akbaba topçu değil yazan 5 kişilik ekipteyim. o gün belhanda oynuyor akbaba oynamıyor diye evlatçı diyordunuz. sene başı arda-feghouli'li oyunumuzun doğru oyun olduğu ortadayken çağdışı bu oyun, yaşlılarla oynanmaz. kanada kerem'i, kılınç'ı koyalım diyordunuz. ulan hepiniz ordaydınız be diye bağırasım geliyor rte gibi. feghouli-arda ikilisi başlığı açmıştım 5 entry sadece ben girdim. bu adamlar gidince uçucaktık, sekidika'nın hakkını yiyordu hoca. belhanda gittiği gün şampiyon olmuştuk?

    bunları neden anlatıyorum? günün sonunda konuşursan haklı olmama ihtimalin yok çünkü. bugün böyle dersin yarın başka. bugün bu topçu için hoca evlatçı olur yarın başka hoca için. niye terim kalsın diyorum, çünkü başka hoca için de ayyynısını yapcaksınız. her sene şampiyon olunamayacağı gerçeği başlığına girip bayern olmalıyız aga yazmaya benzemiyor o işler. bu ülke buna izin verebilecek bi ülke değil.

    başarı olmayınca da sevmeyi öğrenmek gerekiyor. yoksa öğüte öğüte efsane bırakmayacaksınız. hayır etrafınızdaki herkes biatçı, siz romantik olmayan son derece rasyonel bireyler değilsiniz; galatasarayı günün sonunda ortasında tire ve iki rakamla değerlendirmeyen kişiler var sadece. hadi mustafa uzaya vurdu sakatlansın da terim idmanından korunsun demeye devam..
App Store'dan indirin Google Play'den alın